Luchtkussens en losse verhuur

Onderstaande spelen zijn te huur, u kunt ze ook los huren op basis

van pickup & return voor tijdens een evenement of buurfeest.

 

Gegarandeerd veel plezier voor jong en oud !

 

Springkussen met dak
Het Clownkussen is 4x3 meter en heeft een dak,
dit is ideaal bij minder weer want er kan dan gewoon worden doorgespeeld.
Het Springkussen zit bij ophalen al in een kleine aanhanger
en dit maakt transport geen enkel probleem. Met een paar mensen
is het springkussen al vlug opgezet en is het feest compleet.
€ 75,- p/dag

 

Waterbroekenrace
De waterbroekenrace is een leuk spel met grote 1 persoons broeken. In deze broeken kun je sponzen vervoeren, maar als je valt? Ja, dan ben je kletsnat! Twee teams kunnen tegen elkaar strijden om met de sponzen zo snel mogelijk en zo veel mogelijk water te transporteren. Het team dat uiteindelijk het meeste water heeft overgebracht heeft gewonnen. Niet te missen bij een sportdag, zeskamp of familieweekend, er is altijd wel een reden om deze leuke broeken erbij te hebben.
Set omvat 4 broeken, sponzen, stoelen met emmers en 1 waterbak.

€ 40,- p/dag. 

 

Skippyslang
Iedereen weet wel wat een skippybal is, deze skippyslang is nog veel leuker. Je kunt er met 4 personen op en erg veel verschillende spellen mee bedenken. Je moet erg goed samenwerken want als je dit niet doet dan kan het nog wel eens goed fout gaan. De skippyslang is erg leuk voor mee te nemen naar een sportdag, zeskamp of scoutingweekend, er is altijd wel een reden te bedenken om deze leuke skippyslang erbij te hebben.

€ 30,- p/dag voor 2 stuks
 

Bootjesrace
De botenrace is ook een spannend en uitdagend spel, kun je eigenlijk wel goed genoeg samenwerken? 2 teams strijden tegen elkaar om te kijken welke van de 2 bootjes als eerst aan de overkant is. Het is de bedoeling dat 1 persoon in de boot gaat zitten en de rest deze d.m.v. balken en tonnen probeert te verplaatsen. Ook dit is een leuk spel voor bijv. een zeskamp of een teambuilding uitje.

€ 40,- p/dag voor 2 bootjes

 

Levend Spinnenweb
De jacht is geslaagd en met de prooi wil de groep zo snel mogelijk naar de hut om te eten. Dat gaat natuurlijk niet zonder weerstand. Jullie komen in een reuzen spinnenweb terecht en moeten hierdoor kruipen. De opdracht is om met alle teamleden door het spinnenweb te geraken zonder de spin wakker te maken.

€ 30,- p/dag

 

Touwtrekken
Een populair tijdverdrijf maar ook een goede manier om samen met je teamgenoten je kracht te trainen. Bij touwtrekken gaat het niet alleen om kracht, ook om tactiek. Hoe zwaar is de tegenstander (letterlijk en figuurlijk)? Met een zeskamp bijvoorbeeld is touwtrekken echt niet te missen.

€ 10,- p/dag

 

Skilopen
Met 6 personen tegelijkertijd op ski’s lopen kan dat wel? Je kunt erachter komen door met 2 teams tegen elkaar te strijden, wie lukt het om het beste samen te werken en is als eerste aan de overkant? Een spannend en grappig spel om te testen of dat dit eigenlijk wel zo makkelijk is als dat het lijkt.

€ 25,- p/dag voor 2 sets ski's
 

Zaklopen
Het bekende spel waarbij je in een zak zo snel mogelijk naar de overkant moet. Bij ons kun je er zowel met 2 als 3 personen in, zie zo maar eens naar de overkant te komen. Welk team doet dit het snelst? Het is weer de bedoeling dat er goed wordt samengewerkt. € 30,- p/dag voor 4 zakken (2x 2 persoons, 2x 3 persoons)

 

Wandelende A
Eerst wordt er met het beschikbare materiaal een grote A gemaakt. Hierna is het de bedoeling dat deze met iemand erop in beweging gebracht wordt. Lukt dit met teamwork? Je mag uiteraard touwen als hulpmiddel gebruiken maar samenwerking is nog veel belangrijker. Dit spel is niet te missen bij jou zeskamp of spellenmiddag!

€ 30,- p/dag voor 2 Wandelende A's

 

Twister XXL
Twister spelen? Huur dan hier een groot twisterspel waarop met 16 personen tegelijkertijd gespeeld kan worden. Een ludiek spel tijdens het personeelsuitje, vriendengroep of een onderdeel van een zeskamp. De mat is 5 x 5 meter en er zitten twee grote dobbelstenen bij.

€ 35,- p/dag

 

Bierfiets (2 stuks)
Altijd weer een succesvolle attractie, waarbij bier een grote rol speelt. Ideaal voor studentenverenigingen, teamuitje, vriendengroepen.

Twee fietsen staan naast elkaar opgesteld. Zodra men gaat fietsen wordt het bierglas richting mond gekanteld, totdat het glas leeggedronken is. Hoe harder de fietsers trappen, hoe sneller het bierglas kantelt. De eerste is winnaar.

Ook mogelijk met andere dranken. Dranken dienen door u verzorgd te worden. Afmeting voor vervoer: (lxbxh) 250 x 75 x 175 cm per stuk.

€ 75,- p/dag voor 2 fietsen

 

KUBB het Viking spel
Het Zweedse gezelschapsspel voor Jong & Oud !
De Zweden spelen het al sinds de middeleeuwen, maar sinds de herontdekking
een paar jaar geleden neemt de populariteit van Kubb snel toe.
Speel tactisch en behendig en verover de koning van je tegenstander.

Eindeloos speelplezier met dit outdoor authentieke spellenpakket !

3 super leuke spellen die je buiten kunt spelen tussen de Tipi's.
Kubb-Viking spel
Mölkky-spel
Jenga toren XXL

€ 15,00 p/dag voor 3 spellen